Middagsretter
FORRETTER: |
|
Vi lager gjerne kalde forretter etter ønske. |
|
BRUN LAPSKAUS: |
|
0,7 l pr kuvert. Oksekjøtt. Inklusiv flatbrød, tyttebær. |
kr 165,- |
Biff Stroganoff: |
|
Med fløtegratinerte poteter eller ris , grønn salat og dressing. Foccacia og smør. Oksekjøtt i fløtesaus, tomat, løk, champignon, paprika |
kr 250,- |
VILTGRYTE: |
|
Viltkjøtt i fløtesaus, løk, champignon, rotgrønnsaker og poteter. Tyttebær, flatbrød |
kr 275,- |
Juletallerken med ribbe, julepølse,hjemmelagde medisterkaker, saus, poteter, surkål, rødkål,grønnsaker.............fra 5.11.2024- 19.12.2024..................................................kr 350,- |
|
Stekt andebryst med appelsinsaus, rotgrønnsaker, små poteter |
kr 295,- |
Svinestek m/ surkål og grønnsaker pr kuvert |
kr 255,- |
Lammestek pr kuvert |
kr 275,- |
Hjortestek pr kuvert |
kr 325,- |
Leveres med rotgrønnsaker, poteter, saus og garnityr. |
|
Cowboygryte med potetstappe. Kjøttdeig,gr.saker,bønner.Salat.Foccacia/smør..............................kr 275,- | |
SVINEFILET med champignonsaus,rotgrønnsaker og små stekte poteter |
kr 275,- |